Izrada personalhih slika

po želji kupca

Slika na canvasu odnosno na slikarskom platnu idealno su rešenje za oplemenjivanje Vašeg doma. Mogućnosti su neograničenje, jednodelna ili višedelna, slika sa venčanja ili krštenja, rođendana ili proslave, neka Vama draga uspomene?

Personalne slike - porodične

Slike na cavas platnu nude neograničen broj kombinacija za izradu porodičnih slika kojim možete ukrasiti Vas dom. Pošaljite nam fotografiju koju želite i mi ćemo Vam napraviti ilustracije. Možete birati između različitih oblika, color štampa ili crno-bela, sepia tonovi i još puno toga.

Slike po želji

Na netu ste pronašli idealnu sliku za Vas zid ali je mi nemamo u ponudi, nikakav problem, pošaljite nam je i mi ćemo je umesto Vas pronaći u odgovarajučoj rezoluciji. Vaše je samo da odaberete oblik u kom je želite.

Uređivanje slika

Obrada fotografija je besplatna i radi se po potrebi. Podešavanje osvetljenja slike, jačina boje, uklanjanje mrlje ili linija nedostataka koje primetimo ili na koje nam ukažete.

Ilustacije pa izrada

Prilikom naručivanja slike po vašem izboru, obavezno šaljemo ilustraciju slike u željenom višedelnom obliku kako bi pre izrade videli izgled slike i odluči se za oblik koji Vama najviše odgovara.

Održavanje slika

Slike po potrebi možete prebrisati provlažnom krpom bez trljanja.

Canvas slike su idealan izbor ukoliko Vam je potreba porodična slika

Kako naručiti

sliku po želji

Peronalne slike - porodične

Personalne slike je po pravilu uvek bolje poslati putem e-mejla ili kontakt forme na našem sajtu kako se ne bi gubilo na rezoluciji slike. Uvek trebate poslati orginalnu sliku

Fotografije sa mobilnog tefefona

Moderni mobilni telefoni prave fotografije koje imaju dovoljnu rezoluciju za izradu slike na platnu čak i u veličini 150x100cm. Najbitnije je da pošaljete orginalnu fotografiju čiji kvalitet nije smanjen putem raznih aplikacija kao što su viber, whatsapp, razni besplatni programi za obradu slika. Orginalne fotografije nalaze se u folderu kamere na telefonu.

Fotografije primeljene putem vibera, whatsapp-a, fejsa mogu se u većini slučajeva raditi u veličinama ispod 70x50cm.

Slike po želji

Sliku koju ste pronašli na netu možete nam poslati na način koji Vama najviše odgovara, viber, whatsapp, facebooka, instagram ili putem e-maila. Naša je obaveza da uvek potražimo sliku u odgovarajućoj rezoluciji. Ukoliko slika nema dovoljnu rezoluciju da bi se radila to ćemo Vam i reći.

Uređivanje slika

Obrada fotografija je besplatna i radi se po potrebi ili želji kupca. U nekim slučajevim je moguća izmena boja slike ili dela slike, uklanjanje objekta sa slike...

orginalni materijali

Materijali

za izradu slika

Boje

Koristimo orginalne HP lateks pigmentne boje na vodenoj bazi koje garantuju garantuju živopisan otisak na platnu koji ne bledi. Boje su potpuno bez mirisa, bezbedne za životni prostor.

Slikarsko platno

Za izradu slika koristimo pure cotton canvas platno (360g) prilagođeno za štampu ploterom, bezkiselinsko, visokog kvaliteta koje garantuje kvalitetan otisak štampe živopisnih boja koje ne blede.

Blind ramovi

Letvice blind rama su od punog drveta, sušene u sušari i dobro obrađene kako ne bi dolazilo do oštećenja platna. Blind letvice su debljine 20mm (od zida) i širine 45mm. Više o ramovima i oblicima slika možete pogledati ovde