Šapat talasaŠapat talasa
  • Novo
5.000 RSD
Zlatni PlovidbaZlatni Plovidba
  • Novo
2.100 RSD
Galopirajuća GracijaGalopirajuća Gracija
  • Novo
4.000 RSD
Zlatni talasi raskošiZlatni talasi raskoši
  • Novo
4.200 RSD
Nežni šapat cvećaNežni šapat cveća
  • Novo
4.200 RSD

OPIS I SLIKE PROIZVODA

Trudimo se da svi naši proizvodi imaju što tačnije ilustracije, opise i dimenzije, međutim ne možemo da garantujemo da nikada neće doći do greške. Ukoliko proizvod koji ste kupili nekim slučajem odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju , a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal. Ovo se veoma retko dešava jer se trudimo da obezbedimo što tačnije ilustacije i opise proizvoda.

Naplata

Naručeni proizvodi se plaćaju pouzećem (Plaćanje kuriru prilikom preuzimanja paketa) ili uplatom na račun.

Naručene proizvode šaljemo u roku od 3 do 5 radnih dana

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI I POŠTOVANJE ZAKONA O ISTOM

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i lične podatke svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

OŠTEĆENJE ROBE U TRANSPORTU

Prilikom transporta robe brzom poštom ponekad se nažalost desi oštećenje.Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Kupac je dužan da primljenu robu proveri po prijemu i ako je došlo do neke greške ili propusta, mi ćemo se potruditi da je u najkraćem roku ispravimo. Radi brže zamene oštećenog dela ili proizvoda, potrebno je da pošaljete fotografiju oštećenja. U najkraćem mogućem roku, o našem trošku izvršićemo zamenu.

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja ili nešto slično, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete od brze pošte već je odbijete.